Har du en fråga som bränner på tungan? Vill du dela med dig av en oförglömlig upplevelse från dina äventyr på Tolvmannabacken eller i Östergötlands storslagna natur? Vi är här för att lyssna och hjälpa till!

Vår passion är att förmedla allt det underbara som vår region har att erbjuda, och din feedback är bränsle för denna eld. Använd formuläret nedan för att skicka dina frågor, berättelser eller bara ett hej. Vi är alltid nyfikna på att höra från våra läsare och strävar efter att svara så snabbt vi kan.

Kanske har du upptäckt en dold pärla som du tror att fler borde veta om, eller har du tips på hur vi kan förbättra vår hemsida? Dina insikter är värdefulla för oss och kan hjälpa andra naturälskare att upptäcka nya platser och skapa minnesvärda upplevelser.

Om du söker samarbete, vill tipsa om kommande event eller är intresserad av att skriva för vår sida, tveka inte att nå ut. Så vare sig det gäller en fråga, förslag eller ett varmt tack, din kontakt är välkommen här. Fyll i dina uppgifter och ditt meddelande i fälten nedan, och låt oss tillsammans fortsätta att utforska och hylla de naturskönheterna som omger oss.

Tack för att du besöker Tolvmannabacken.se – vi ser fram emot att höra från dig!